Erdem Ligden Umutlu

Erdem Ligden Umutlu

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Akçaabat Sebatspor teknik Direktörü İlker Erdem, 35 günlük Nevşehir kampının çok yarayışlı geçtiğini ve lige en iyi şekilde lige hazırlanmaya devam ettiklerini söyledi

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Akçaabat Sebatspor teknik Direktörü İlker Erdem, 35 günlük Nevşehir kampının çok yarayışlı geçtiğini ve lige en iyi şekilde lige hazırlanmaya devam ettiklerini söyledi.  Erdem “kamp döneminde oyuncularım çok özverili bir şekilde çalıştı. Futbolcularımın antrenmanlardaki üst düzey performansları biz teknik heyeti memnun etti. Birçok hazırlık maçı yapma fırsatı bulduk. Bu maçlarda oyuncularımızı denemek imkânı bulduk. Hazırlık maçlarında istediğimiz sonucu elde edemedik ancak biz görmek istediğimiz sahada gördük. Sonuçlar kötü gibi görülebilir ama takımın seviyesi bizim istediğimiz seviyeye gelmiştir” dedi.

            Erdem onbeş yeni sporcu kadroya dahil ettiklerini ve yeni gelenlerin takıma ve ortama uyum sağlamalarının her zaman küçükte olsa bazı sorunları beraberinde getirdiğini ifade ederek, “Takımımıza onbeş yeni sporcu dahil ettik. Eksik mevkilerimiz var, forvet, stoper ve orta sahaya birer sporcu almayı hedefliyoruz. Bu mevkilere transfer için yönetim gerekli girişimleri yapıyor. İki veya üç sporcu daha birkaç gün içerisinde kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz. Bu sporcular geçmişte kendilerini ispat etmiş sporcular. Gün geçtikçe birbirlerini tanıdıkça çok daha güzel bir kadro ortaya çıkacaktır” dedi.

             

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor