Erdem İstifa Etti

Erdem İstifa Etti

Akçaabat Sebatspor'da İstifa eden İlker Erdem'in yerine M.Salih Gül getirildi.

       Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktörlüğe Mehmet Salih Gül getirildi.

 

            Akçaabat Sebatspor önceki dün Arsinspor’a 4-0 mağlup olmasından sonra yönetim kuruluna istifasını sunan İlker Erdem’in yerine Teknik direktör Mehmet Salih Gül getirildi.  

           Konuyla ilgili  açıklama yapan Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz, bu değişikliğin İlker hocanın isteği doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirti.  Ayvaz “ Hocamız İlker Erdem maç sonrası yönetim kuruluna istifa dilekçesini sundu. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda bu isteği kabul ettik. Bu göreve Lig A da iken yardımcı antrenör olarak çalışan kulübün içinden yetişen Mehmet Salih Gül’ü getirme kararı aldık. Mehmet Salih bizim öz evladımız. Bu işin üstesinden geleceğine inancımız tam” Dedi.

            Göreve getirilen Mehmet Salih Gül’ün yardımcıları  Metin Çakır, İsmail Sivrikaya olarak belirlendi.

 

            ERDEM "ZARAR  VERMEK İSTEMEM"..

             Sezon öncesi Akçaabat Sebatspor ile anlaşan ve ilk haftadaki rakipleri Erzurumspor'un lisans işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle grupta takımı başında sahaya ilk kez Arsinspor maçında çıkan Erdem, farklı mağlubiyetinin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.


        Erdem, Arsinspor maçında bireysel hatalardan kötü goller yediklerini ve böyle bir skorun hiçbir mazeretinin olamayacağını belirtti.
Akçaabat Sebatspor'un fazla zarar görmesini istemeyeceğini ifade eden Erdem, ''İstifamın daha hayırlı olmasını düşündüğüm için böyle bir karar verdim'' diye konuştu.

 

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Spor