Erdem Birinci'den Açıklama

Erdem Birinci'den Açıklama

AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Erdem Birinci, bu yıl 11.si yapılacak geleneksel AK Parti Gençlik Şöleni’ne bütün vatandaşları davet etti.

 

AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Erdem Birinci, bu yıl 11.si yapılacak geleneksel AK Parti Gençlik Şöleni’ne bütün vatandaşları davet etti. Birici, "AK Parti Trabzon Gençlik Kolları'nın ev sahipliğinde düzenlenecek şölendeki amacımız Trabzon gençliğini 81 il ile buluşturmak ve şöleni omuz omuza kutlamaktır.” dedi.

 Erdem Birici, yaptığı açıklamada, “Bu büyük organizasyonu ilimizde gerçekleştirme girişimlerimizde bizlerden desteğini esirgemeyen ve şölenin Trabzon’a alınmasında büyük katkıları olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a, Trabzon milletvekillerimize, il başkanımıza ve belediye başkanımıza Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatı olarak teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile katılacağı ve açılışını yapacağı şölenin, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacağına inandığını kaydeden Birici, "Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Genel Başkan yardımcıları ve birçok siyasinin katılım göstereceği şölende Mustafa Ceceli ve Sagopa Kajmer konserleri ile gençler gönüllerince eğlenecektir. 81 ilden gelecek olan Gençlik Kolları yanı sıra yurt dışında faaliyet gösteren siyasi partilerden 50 genç temsilciyi de ağırlayarak kendilerine Trabzon misafirperverliğini ve Trabzon kültürünü tanıtma fırsatı bulacağız.” diye konuştu.

 

Birici, “42 mahalle, 7 belde ve 17 ilçe teşkilatımız ve 350 görevli arkadaşımız ile 13 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaklaşık 35 bin kişiyi en iyi şekilde karşılamaya hazırız.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset