Er-Der Öğrencileri Sevindirdi.

Er-Der Öğrencileri Sevindirdi.

Er-Der Öğrencileri Sevindirdi.

Akçaabat’ın Dörtyol Mahalles’nde faaliyet gösteren Erikli Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (Er-Der) geleneksel olarak her yıl eğitim yılı başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttığı kırtasiye yardımını bu yılda tekrarladı.

Fujitsu firmasının desteğiyle gerçekleştirilen yardımda toplam 60 öğrenciye ihtiyaç duydukları her türlü kırtasiye malzemesi mevcut olacak şekilde bir kırtasiye seti hediye edildi. Ayrıca Erikli İlkokulu’nun kırtasiye ihtiyaçları ve Erikli Anaokulu’nun oyuncak ve kırtasiye ihtiyacı da dernek tarafından karşılandı.

Yardımlarını evlere giderek öğrencilere Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci’yle dağıtan Er-Der Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayrakdar gazetemize verdiği demeçte şunları söyledi:

“Öncelikle Fujitsu Firması Genel Müdürü Ali Kançal, Pazarlama Müdüresi Meltem Yeğen, Halkla İlişkiler Asistanı Elif Çiçek ve Fujitsu İstanbul Şubesi’nde çalışan Ayhan Birinci’ye katkılarından dolayı teşekkür ederim. Emeği geçen başta yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere herkese şükranlarımı sunarım. Her zaman her faaliyette bizimle birlikte olan desteğini ve katkısını bizden esirgemeyen Cevat Başkanıma da şükranlarımı sunuyorum. Çocukların sevinçlerinin ve başarılarının daim olması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu da bildirmek istiyorum.”

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Birinci' de çalışmalarından dolayı Er-Der Yönetim Kurulu’nu kutladığını belirterek,  her zaman derneğin yanında olacağını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler