Encümen Üyelerine Plaket Verildi.

Encümen Üyelerine Plaket Verildi.

AK Parti Akçaabat ilçe eski Başkanı Osman Çavuş’un öndelik ettiği bir organizasyon ile İl Özel İdaresi’nde görev yapan encümen üyelerine hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi.

AK Parti Akçaabat ilçe eski Başkanı Osman Çavuş’un öndelik ettiği bir organizasyon ile İl Özel İdaresi’nde görev yapan encümen üyelerine hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi.

AK Parti Akçaabat ilçe eski Başkanı Osman Çavuş’un organizasyonu ile AK Parti’den 5 yıl boyunca İl Özel İdaresi’nde encümen üyeliği yapan Kenan Haçkalı, Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Emin Zurnacı ve İrfan Çelik’e ilçeye yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Akçaabat Körfez Metin’de düzenlene programa, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Dörtyol belediye başkanı Cevat Birinci, Derecik belediye başkanı Ali Ulusoy, Akçaköy Belediye Başkanı Sultan Memiş,İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları İhsan Üçüncü ve Nurettin Tandoğan, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy törende yaptığı konuşmada, encümen üyeleri ile Akçaabat’ta önemli hizmetler kazandırdığını belirtti. Ulusuy “Görev yaptığımız arkadaşlar ile amacımız hizmetin her yere eşit olarak yapılmasını sağlamaktı. Bazen tartıştığımız zamanlar oldu. Ama birbirimizin kalbini hiç kırmadık. Akçaabat’ın menfaatleri doğrultusunda 4 encümen arkadaş ile bir araya geldik ve aldığımız işlere karar verdik. Şimdi Büyükşehir olduk ve bu hizmetleri büyükşehir yapacak. Eminim ki bizden daha iyi yapacaklardır. Zaten büyükşehrin amacı bu” dedi.

Açılış konuşmasını yapan Osman Çavuş, KÖYDES Projeleri ile köylerin sıcak asfalt ile buluştuğunu belirtti. Çavuş konuşmasında “2002 Yılında AK Parti iktidar oldu ve 2002 yılından itibaren KÖYDES Projesi başladı. KÖYDES olmadan önce Ankara’dan yatırım onaylanırdı. Bu yatırımda 5o torba çimento vardı. KÖYDES’ten köy yollarımız sıcak asfalt ile buluştu, yollarımız beton ile kaplandı. Yol medeniyettir deyip köy yollarımızı en iyi şekilde betonsa beton, asfalt ise asfalt ile yapmaya çalıştık. Bu hizmetleri yaparken Köy Hizmetleri’nde görev yapan hiçbir kimseden olumsuz bir tavır ile karşılaşmadım.  Hizmetlerin Akçaabat’a gelmesinde emeği geçen başta İl genel Sekreteri İbrahim Kul ve Genel Sekreter Yardımcıları İhsan Üçüncü ve Nurettin Tandoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-ozle-idare-plaket-toreni.jpg

akcaabat-ozle-idare-plaket-toreni3.jpg

akcaabat-ozle-idare-plaket-toreni1.jpg

Osman Çavuş “Özel İdare kapanıyor. Sen hangi sıfatla plaket vereceksin diyenler çıkabilir. Ama ben 10 yıl bu ilçede ilçe başkanlığı yaptım, onların emeğine saygı duymak, onları taltif etmek benim görevimdir. Bir Akçaabatlıya vefalı olmak yakışır, biz de vefalı olmak için buradayız” dedi.

Tören sonrası Genel Sekreter Yardımcıları İhsan Üçüncü ve Nurettin Tandoğan ile 5 yıl boyunca hizmet eden Kenan Haçkalı, Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Emin Zurnacı ve İrfan Çelik’e birer plaket verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler