En Kapsamlı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

En Kapsamlı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

En Kapsamlı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde Akçaabat- Vakfıkebir-Beşikdüzü-Çarşıbaşı-Düzköy-Tonya-Şalpazarı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Genel ve yerel meselelerin konuşulduğu toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora ve Ayşe sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Akçaabat Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk ilçe kaymakamları, Trabzon genelindeki bölge müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yapılan muhtarlar toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizler bu toplantıda kıymetli muhtarlarımızı dinleyeceğiz. Dönem dönem bir araya geliyoruz ancak böyle genel bir toplantı yapmayı uzun zamandan beri istiyoruz. Muhtarlarımızı dinlemek, eksiklikleri ve önceliklerimizi belirlemek, kendi sorumluluk alanımızdaki yapabileceklerimizi planlamak ve yol güzergâhımızı daha iyi görmek için toplandık. Burada milletvekillerimizin, ilçe kaymakamlarımızın, Trabzon Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın, bölge müdürlerimizin ve muhtarlarımızın katılımıyla genel ve yerel konularda istişarede bulunacağız. Bizim için böyle bir fırsatı yakalamak çok kıymetlidir.” dedi.

s5-001.jpg

s4-002.jpg

s3-006.jpg

s2-008.jpg

s1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler