Emniyet Müdürüne Veda

Emniyet Müdürüne Veda

Emniyet Müdürüne Veda

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettikten sonra Ordu’ya tayini çıkan Mehmet Hacıhasanoğlu’na veda yemeği düzenlendi.

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi ve Özgüneş yönetim kurulu başkanı Halis Güneş'in ortaklaşa düzenledikleri  veda yemeğine; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin ile STK temsilcileri, resmî kurumların amir ve müdürleri yanı sıra iş adamları, emniyet personeli katıldı.

 

Akçaabat Saray Restaurant'a düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Soner Şenel yaptığı konuşmada, Mehmet Hacıhasanoğlu’nun üçüncü sınıf emniyet müdürlüğünden ikinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfiini hatırlatarak, ilçede görev yaptığı süre içinde birçok başarılı işler yaptığını ve yaptığı çalışmaların unutulmayacağını söyledi.

Diğer konuşmalarda da övgüyle söz edilen Mehmet Hacıhasanoğlu, ilçeden gidecek olmasından dolayı kendisi için sarf edilen övgülere teşekkür ederek, Akçaabat’ı Akçaabatlıları hiç unutmayacağını dile getirdi.

Duygusal veda yemeğinde Kaymakam Soner Şenel ve Belediye başkanı Şefik Türkmen ile bazı STK temsilcileri Mehmet Hacıhasanoğlu’na plaket ve çeşitli hediyeler takdim ederek yeni görev yerine uğurladılar. 

akcaabat-emniyet-veda.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler