Emniyet Derneği Buluşturdu

Emniyet Derneği Buluşturdu

Akçaabat’a yeni atanan Kaymakam Soner Şenel için Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin organizesiyle tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonu’nda gerçekleşen yemeğe, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ,Chp İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Sadık Atmaca, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya,Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel Akçaabat’a hizmet edenleri bir arada görmekten mutluluk duyduğumu ifade ederek “ilçemizde görev yapan siz değerlİ temsilcileri bir arada görmek mutluluk verici. Son dönemde emniyetin üzerinde çalıştığı toplum destekli polisliğin bir örneği burada görüyoruz. hep beraber proje üreterek Akçaabat için güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum”dedi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptığı konuşmada “gördüğünüz gibi Akçaabat’ımıza atanan genç ve dinamik bir kaymakamımız var. Bu bakımdan çok şanslıyız. Hep beraber iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz.’’dedi.

Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Sadık Atmaca, Akçaabat'ta yeni atanan kaymakam Soner Şenel''i tanımak amacıyla böyle bir organizasyon yaptıklarınıbelirterek katılımcılara teşekkür etti.

videogaleri-001.gif

akcaabat-emniyet-dernegi-bilusturdu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler