Emiroğlu'ndan Açıklama

Emiroğlu'ndan Açıklama

Hakkı Emiroğlu, hafta sonu karşılaşacakları Mardinspor’u yenecek güce sahip olduklarını söyledi.

 

Spor Toto 2. Lig beyaz Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Hakkı Emiroğlu, hafta sonu karşılaşacakları Mardinspor’u yenecek güce sahip olduklarını söyledi.

Emiroğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım içerisinde moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu ifade ederek “takımız son oynanan Alanyaspor karşılaşmasında elde ettiği 3 puan ile moral ve motivasyonu üst seviyeye çıktı. Bu karşılaşmada alınan 3 puanın anlamlı olması için Mardin’den de 3 puan almak istiyoruz. Takımımızın bunu başaracağına inanıyoruz” dedi.

Taraftarlarda teşekkür eden Hakkı Emiroğlu, “son haftalarda taraftarımızı bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri doldurmaya başlamıştır. Bu da bizleri son derece memnun etmektedir. Özellikle oynadığımız kritik karşılaşmalarda taraftarımızın taşkınlık ve kötü tezahüratta bulunmaması da ayrıca sevindiricidir. Bu takıma gönül vermiş ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu destek devam ettikçe bu takım çok başarılı işler yapacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor