Emekli Öğretmenleri Unutmadılar

Emekli Öğretmenleri Unutmadılar

Emekli Öğretmenleri Unutmadılar

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet İkinci ve Hüseyin Demirci, Milli Eğitim Şefi Nesrin Özmen ve Milli Eğitim Müdürlüğü memuru Paşa Seyis tarafından oluşturulan bir ekip, uzun süre yurt içi ve yurtdışında öğretmen olarak görev yapan, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Edebiyat Öğretmenliği Bölümünde öğretim görevlisi olarak da görev yapan emekli öğretmen Kemal Kahraman’ı ve Akçaköy Lisesinde uzun yıllar idarecilik yapan, Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yapan emekli öğretmen Ali Kemal Uzun’u evlerinde ziyaret etti.

ali-kemal-uzun.jpg

Emekli Öğretmen Ali Kemal Uzun)

kemal-kahraman-.jpg

(Emekli Öğretmen Kemal Kahraman) 

 

Rahatsızlıkları bulunan emekli öğretmenlere acil şifalar dileğinde bulunuldu. Emektar öğretmenlerin tecrübe ve anılarını paylaştığı ziyaret, iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 

24 Kasım Öğretmenler günü programından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Demirci ve Milli Eğitim Müdürlüğü memuru Paşa Seyis tarafından oluşturulan bir ekip, rahatsızlanarak evinde tedavisi devam eden, Akçaabat Lisesi ve Mevlüt Selami Yardım Ortaokulunda uzun yıllar idarecilik de yapan emekli öğretmen Aydın Berberoğlu’nu evinde ziyaret ederek sağlık, iyi dilek ve temennilerinde bulundular.

aydin-berberoglu-.jpg(Emekli Öğretmen Aydın Berberoğlu)

 

Ayrıca, ziyaret programında olmasına rağmen, rahatsızlıklarının ziyarete müsait olmadığını ifade eden öğretmen yakınlarına geçmiş olsun dilekleri iletildi ve öğretmenler günü kutlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler