Elif Taş Market'in İlk Şubesi Açıldı

Elif Taş Market'in İlk Şubesi Açıldı

Akçaabatlı genç girişimci Hüseyin Çakmak’ın öndeliğinde kısa bir süre önce kurulan Elif Taş Market ilk şubesini görkemli bir törenle müşterilerinin hizmetine açtı

 

Akçaabatlı genç girişimci Hüseyin Çakmak’ın öndeliğinde kısa bir süre önce kurulan Elif Taş Market ilk şubesini görkemli bir törenle müşterilerinin hizmetine açtı. Kavaklı beldesinde bulunan merkez şubesinin ardından Askerlik şubesi arkası Pazar yeri karşısında gerçekleştirilen Elif Taş Market’in açılışına, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Bulut, İşletme sahibi Hüseyin Çakmak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

elif-tas-market.jpg

Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabatlı genç girişimcilerin yaptıkları işletmelere daima destek olduklarını belirti. Genç girişimcilerden bu tür işletmeleri Akçaabatlıların hizmetine sunmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Sivrikaya, alışverişte her zaman yerli esnafın tercih edilmesinden yana olduğunu belirtti.

İşletme sahibi Hüseyin Çakmak ise, bir Akçaabatlı olarak, Akçaabat’tan kazandıklarını yine Akçaabat’a harcadıklarını belirtti. Çakmak, “kısa bir süre önce market işletmeciliğine başladık. Yapmış olduğumuz fiyat politikası ile vatandaşlarımızdan büyük ilgi ve alaka görünce ilçe merkezine biraz uzak olan Kavaklı merkezimizin yanı sıra Akçaabat merkezinde bir şube açma ihtiyacı hissettik. Bizlere ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da fiyat politikamızı her zaman halkımızdan yana kullanacağız” dedi.

etm-akcaabat.jpg

Konuşmalar sonra kesilen kurdele ile hizmete açılan Elif Taş Market’te vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıldı. Birçok üründe “Büyük İndirime Hazır Olun” sloganıyla yaptığı kampanyanın etkisiyle kampanya dâhilindeki ürünlerin kısa sürede rağbet görmesi sağlandı. Açılış dolayısıyla birçok üründe yaptıkları kampanyanın Pazar günü akşamına kadar devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler