Elektrik Trafoları Tehlike Saçıyor

Elektrik Trafoları Tehlike Saçıyor

Elektrik Trafoları Tehlike Saçıyor

İhbar hattımıza gün geçmiyorki şehrin belli yerlerinden çekilmiş kapakları açık tehlike saçan trafo fotoğrafları gelmesin.Son olarak ihbar hattımıza ulaşan bir takipcimizin mesajı aynen şu şekilde.

"Colakli mahallesi güneşli sokaktaki çocuk parkının hemen yanindaki trafo acik birakilmis şekilde durmaktadır. 3 yasindaki oğlum koşarak trafoya gitti.Allahdan yanında ben vardım. Peki soruyorum ya annesi olmadan parka oynamaya gelen bir çocuğa bir şey olursa burada hesabını kim verecek" dedi.

Elektrik trafolarına biran önce önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, “Elektrik trafoları Allah'a emanet. Bu tehlikeye karşı yetkililerin biran önce önlem almasını istiyoruz. Bizler kendimiz için önlem alırız ama ya çocuklarımız ne yapacak.? Çocuklarımız parklarda, mahalle aralarında oyun oynuyorlar. İster istemez çocuklarımız elektrik trafolarının kapakları ile oynarlar. Bu esnada trafolarda bulunan yüksek gerilim ve elektrik akımına çocuklarımız kapılırsa kurtulmaları mümkün değildir. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu.? Bu nedenle yetkililerin vakit geçirmeden şehrimizde tehlike saçan elektrik trafolarına karşı önlem almalarını istiyoruz” dediler.

 

t2-003.jpg

t3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler