Elektrik sıkıntısı artarak devam ediyor.

Elektrik sıkıntısı artarak devam ediyor.

Akçaabat’ın canına tak dedirten elektrik sıkıntısı artarak devam ediyor.

 

Akçaabat’ta özelleştirme ile başlayan elektrik arızaları vatandaşı canından bezdirdi. Şehir merkezi başta olmak üzere enerji hatlarında yıllardır yenileme çalışması yapılmadığından en küçük bir hava muhalefetinde bile elektrikler kesiliyor. Günde birkaç kez enerji kesintisinin yapıldığı Akçaabat’ta birçok elektronik malzemede arıza görüyor.

Sesimizi Duyan Yok…

Sitemize ulaşan bir vatandaş Yeni mahalle’de işyerinde elektrik kesintisi nedeniyle elektronik malzemelerinin arızalandığını ve bunda AKSA’nın hatası olduğunu dile getirdi. Vatandaş “Yeni mahallede elektrikler voltaj değişikliği nedeniyle sürekli gidip gelmektedir. Bir dakika içerisinde en az 10 kez elektrikler kesilip geliyor. AKSA’ya gittiğimizde trafonun yeterli olmadığını bu nedenle sistemde arıza meydana geldiğini belirtiyorlar.  Bu duruma kimse çıkıp bir şey söylemiyor. Bizim sesimizi kim duyacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan Söğütlü’de de vatandaşlar AKSA’dan şikayetçi. Söğütlü Vadikent sitesinde ikamet eden vatandaşlar, bu mevkide sürekli elektriklerin kesildiğini ve uzun süre enerjinin verilmediğinden şikayetçi oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler