Elektrik Bilgilendirmesi

Elektrik Bilgilendirmesi

Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen ve İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Tedaş İşletme Başmühendisi Hasan İncehasan,çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen ve İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ve 2. Başkan Vekili Halil İncehasan ile İl Genel Meclisi Üyeleri Emin Zurnacı ve Kenan Haçkalı’nın da hazır bulunduğu toplantıda Tedaş İşletme Başmühendisi Hasan İncehasan muhtarları kurumunun çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Arıza hizmetlerinin özelleştirilmesi ile 30 yeni personele daha kavuştuklarını ve günde 3 vardiya halinde 24 saat hizmet verecek bir konuma geldiklerini belirten Hasan İncehasan, 186 ve 228 10 89 numaralı telefonların da 24 saat arıza bildirimi için açık olacağını vurguladı.
Tüm muhtarlardan herhangi bir olumsuzluk durumunda kendisinin aranmasını isteyen İncehasan, gelinen bu aşamada artık istenilen kalitede bakım ve onarımın yapılmasının mümkün olabileceğini ifade etti.
İncehasan, işletmelerinin güçlenmesinde büyük emeği olan Trabzon Milletvekili Mustafa Cu-mur’a da teşekkür etti.
İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi ise 2007 yılında Köydes kapsamında köy yollarına ağırlık verdiklerini, bu yıl ise ağırlığı elektrik şebekelerinin bakım, onarım ve yenilenmesinin oluşturacağını vurgulayarak, “Köylerimizin yol sorununu büyük ölçüde hallettik. Şimdi sıra elektrik sorunlarının halledilmesine geldi.Bunun için gerekli olan kaynağa da sahibiz. Yıl sonunda elektrikle ilgili sorunlarımız da büyük ölçüde halledilmiş olacak.” Dedi.
Toplantı sonunda Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli de köylerin sorunları hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi’ye bir brifing sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler