Efsaneler Geleneği Bozdu

Efsaneler Geleneği Bozdu

Akçaaabat Sebatspor'un son 4 yıllık saltanatına Beşikdüzü Yaşam Ortopedi son verdi.

ASKF ve TÜFAD işbirliği ile organize edilen Veteranlar (35 yaş üstü) Yaz Futbol Turnuvası Beşikdüzü Yaşam Ortopedi ile Akçaabat Sebatspor final maçıyla son buldu.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen turnuvada Yaşam Ortopedi Kırmızı-Beyazlı ekibi penaltı atışları sonrasında 4-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Yaşam Ortopedi turnuvanın son dört yılının sahibi olan Akçaabat Sebatspor’u yenip bir geleneği de kırmış oldu.

Yavuz Selim Sahası’nda oynanan maçın normal süresi 1-1’lik eşitlik ile son buldu. Penaltılarında Yaşam Ortopedi rakibine 3-0lık üstünlük sağlayınca Mavi-Beyazlılar Akçaabat Sebatspor’u 4-1’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Sekizincisi düzenlenen turnuvada ilk şampiyonluğunu alan Yaşam Ortopedi’ye şampiyonluk kupasını Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu verdi.

İkinci olan takımın hediyelerini ve kupasını ASKF Başkanı Cahit Erdem ve TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban verdi. Törene Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, TFF Trabzon İl Temsilcisi Zeki Kurt, TÜFAD Başkanı Nurullah Balaban katıldı.

 

HAKEMLER: Mustafa Kemal Akyazı *, Muhammet Şentürk *, Muhammet Günaydın *

AKÇ. SEBATSPOR: Kadir **, A.Kadir Çelik **, Erdal **, Mustafa **, Serkan **, Tahir **, Mehmet **, A.Kadir Aydın **, Emin **, İsmail **, Hakan **

YAŞAM ORTOPEDİ: Tekin ***, Kadir ***, Muhammet ***, Mustafa ***, Ali ***, Naci ***, İrfan ***, Sami ***, Yalçın ***, Yusuf ***, Gökhan ***

GOLLER: Mustafa (kk) (Akç.Sebatspor), İrfan (pen) (Yaşam Ortopedi)

PENALTILAR: 4-1 (Yaşam Ortopedi)

balaban.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor