Efsane Başkan İdmanı izledi

Efsane Başkan İdmanı izledi

Akçaabat Sebatspor'un Onursal Başkanı M.Selami Yardım Sebatspor idmanını izleyerek sporculara moral verdi.



2.Lig klasman grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.Çalışmayı izleyen eski başkanlar futbolcular ve teknik heyete destek için idmanı izlediler.

Akçaabat Sebatspor ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor.Bugün Akçaabat Fatih Stadyumu’nda çift kale çalışması yapan kırmızı beyazlılara eski kulüp başkanlarından Mevlüt Selami Yardım ve Kazım Kolot’un yanırsa Başkan yardımcısı Ali Kemal Başaran’da izledi.Futbolculara moral veren eski başkanlar sporculara ligde başarılar dilediler.

Gören “ Başkanlar bizleri onurlandırdı”

Akçaabat Sebatspor genel kaptanı Ethem Gören Çalışmaların istenildiği. gibi gittiğini eski başkanların idmanlarına gelip futbolculara moral vererek onurlandırdıklarını söyledi.Gören “Kulübümüzün Onursal Başkanı Mevlüt Selami Yardım ve Eski başkan Kazım Kolot’un çalışmayı izlemesi bizleri memnun etti. Futbolcularımız adına Kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar bu kulübe çok büyük katkılar ve başarılar sağlamış insanlar.İnşallah bizde bu moral ile elimizden gelen gayreti göstererek bu kulübe layık olmaya çalışacağız dedi.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor