Düzköy'de İntihar

Düzköy'de İntihar

Düzköy’ün Gürgendağ Köyü’nde 55 yaşındaki 4 çocuk annesi Saliha Gülle’nin intiharı herkesi şok etti.

KIZINA DERT YANDI

Son bir yıldır psikolojik tedavi gördüğü, 15 gün önce de İstanbul’dan tedaviden döndüğü öğrenilen Saliha Gülle, dün sabah birlikte oturduğu kızı Emine’ye, “Göğsümde bir ağrı var. Ne olduğunu bilmiyorum, içim sıkılıyor” diye dert yandı. Bunun üzerine kızı Emine, kendisini dışarıya çıkardı, bir süre gezdirip tekrar eve getirdi. Emine hayvanlarını yedirmek için ahıra indiğinde, bir müddet sonra silah sesleri duydu. Eve dönüp annesinin yatak odasına girdiğinde cansız bedeniyle karşılaştı.

 RUHSATSIZ SİLAHLA 

Sabah saat 07:30 sıralarında cereyan eden olay sonrası Emine muhtarı aradı, ardından jandarma ekipleri olay yerine intikal etti. Saliha Gülle’nin babasından kalma olduğu öğrenilen ruhsatsız tabanca ile intihar ettiği ifade edildi. Olay yerinde 3 boş kovan bulundu.  Saliha Gülle’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı çok yönlü soruşturma başlattı.

 

OĞLU ASKERDEYDİ 

Saliha Gülle’nin, 1 yılı aşkın zamandır asker olan oğlu Tuncay Gülle’nin Ankara’da vatani görevini yaptığı, buradan geçici görevle Dağlıca Karakolu’na gittiği, 2 kez baskın yiyen bu karakolda ölümden döndüğü öğrenildi. Anne Saliha Gülle’nin, askerdeki oğlunun 2 kez ölümden dönmesi nedeniyle sinirsel rahatsızlığa yakalandığı, yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü, en son 15 gün önce İstanbul’da gördüğü tedavinin ardından Düzköy’e döndüğü ifade edildi.

Kaynak:İlkhaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler