Düzköy'de Defnedildi.

Düzköy'de Defnedildi.

Düzköy ilçesinde dün üzerine demir kapı devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuk bugün toprağa verildi.

Ağır yaralı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Alperen Tirgil yolda hayatını kaybetti. Düzalan İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Alperen'in ölümü ilçede büyük üzüntüye yol açtı. Anne Saime Tirgil, oğlu için yeni aldığı önlüğünü gözyaşları içinde Alperen'in okulunun bahçesine getirilen tabutunun üzerine örterek ağıtlar yaktı.

Baba Kemal Tirgil ise 3 evladından en küçüğü olan oğlu Alperen'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Akrabaları olan Düzköy eski Belediye Başkanı Hüseyin Tirgil, yıllardır atıl vaziyette duran ziraat deposuna sahip çıkmayan ve kaderine terk eden yetkililere tepki gösterdi.


Alperen'in arkadaşları olan ve olay sırasında yanında bulunan Ceyhun Yavuz (7) ve Hakan Şahin (6) ise "Oyun oynuyorduk. Kapı birden yerinden çıkıp devrilmeye başlayınca biz kaçtık ama kapı onun üzerine devrildi. Daha sonra evine haber verdik" dediler.


Okulun bahçesinde yapılan törenin ardından cenaze aracına konan Alperen Tirgil'in cenazesi Tepecik Camii'nde öğle namazını müteakıben kılınan cenaze namazının ardından mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler