Düzköy intiharla sarsıldı

Düzköy intiharla sarsıldı

Düzköy ilçesi Alazlı Köyü'ndeki evlerine hafta sonu tatili için giden Güven Ergün (18) intihar etti.

Akçaabat'ta ikamet eden ve hafta sonu Düzköy ilçesi Alazlı Köyü'ne tatil için giden genç, köy evinde yalnız kaldığı sırada kendisini evlerinin tavanına asarak intihar etti.

     Alazlı Köyü'nde anne ve kardeşlerinin bahçede olduğu bir sırada intihar eden Güven'i küçük bir çocuğun görerek bağırması üzerine olay yerine gelen yakınları Güven'i iple tavana asılmış olarak buldu. Hemen Düzköy Sağlık Merkezi'ne ve oradan da Akçaabat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güven burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Akçaabat’ta bir dershanede hafta içi gruplarında üniversite sınavlarına giden ve babası Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Güven'in genç yaşta intihar etmesi Akçaabat ve Düzköy'de şok etkisi yarattı.

Beş kardeşi olan ve üç erkekten en büyüğü olan Ergün'ün intihar haberini alan dershanedeki arkadaşları ve öğretmenleri olaya inanmakta güçlük çektiler.

Güvenin derslerinin iyi olduğu, intihar edecek hiçbir probleminin bulunmadığı öğrenildi.

Akçaabat Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk otopsiden sonra savcının verdiği talimat ile Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen Güven ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

 

 

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler