Düğün-Dernekle Değil İcaraat Görelim

Düğün-Dernekle Değil İcaraat Görelim

Düğün-Dernekle Değil İcaraat Görelim

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat'ın sosyal ve ekonomik alandaki eksiklerini dile getirmeye devam ediyor.

Başkan Bulut, her fırsatta sosyal medya üzerinden dile getirdiği eksikleri sıralarken, " Ey ahali duyduk duymadık demeyin. Bu zihniyetle gidersek bu tarihi fırsatları tek tek kaçırırız. Trabzon'dan bir daha İç İşleri Bakanı çıkmaz" şeklinde açıklama yaptı.

İsmail Bulut, Akçaabat için acil yapılması gerek eksikler şöyle

1-Cevre yolu 2-Şehir hastanesi. 3-Hastane kavşağı  ve Söğütlü kavşağı 4- Otopark sorunu 5-Üniversite. 6- Teleferik 7- Galericiler sitesi 8-Sanayi sitesi 9-Adliye sarayı. 10-Clinart hastanesi. 11-Eski devlet hastanesi.  12-Tekel binaları 13- Mahalle  yolları.

ismail-bulut-akcaabat.jpg

Yazılabilecek çok şey olduğunu da dile getiren başkan İsmail Bulut "Akçaabat'ın bunlara benzer çok yazılabilecek sorunlar var. El ele vermeliyiz belediye, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları veya ilçe konseyi kurulmalı. Lütfen herkes düşen görevi yapmalı.  Düğün, cenaze, kuru lafla olmuyor. Hangi birimiz "Akçaabat'ın sorunu veya bir proje için Ankara'ya gidiyorum gelin destekleyin" dedi. Bırakın bu yükseklerden bakmayı. Herkes sonunda yerin altına gidecek, aşağı bakmayı öğrenelim. Benden söylemesi. Şimdi bazı yalakalar beni eleştirecek, hiç önemli değil. Ben doğruları söylemeye devam edeceğim elimden geldiği kadar. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali sessiz kalan dilsiz şeytandır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler