Dualarla Uğurlandı...

Dualarla Uğurlandı...

Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürlüğünde çalışanlarından Çağlar Hacısalihoğlu’nun ve Turizmci Gökhan Hacısalihoğlu’nun babası Eyüp Hacısalihoğlu(71) dualarla hakk’a uğurlandı.

Eyüp Hacısalihoğlu(71)’nun cenazesi Söğütlü Ulu Cami’de Cuma Namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

 

hacisalihoglu_defnedildi3.jpg

 

Cenazeye TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Pehlivan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Trabzon Şoförler Cemiyeti eski Başkanı Engin Hacısalihoğlu, Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı, Şalpazarı eski İlçe Tarım Müdürü Vet. Selim Terzi, CHP eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Muharrem Şahin, MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı eski Yönetim Kurulu üyesi Ali Mollaosmanoğlu, Akçaabat Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Osman Kuruçelik, TRT’den Mühendis Hayri Aydın, çok sayıda bürokrat, belediye başkanı, siyaset adamı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

hacisalihoglu_defnedildi1.jpg

 

Merhum Eyüp Hacısalihoğlu, daha önce gırtlak kanseri teşhisi ile ameliyat olmuş, ilaç tedavisi sürerken mide ülserinden de tedavi görürken dün öğleden sonra evinde rahatsızlanarak, vefat etmiştir.

 

hacisalihoglu_defnedildi.jpg

kaynak: muzura.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler