Dörtyol'da Yol Atağı

Dörtyol'da Yol Atağı

Akçaabat’ın coğrafi alan açısından en geniş beldelerinden biri olan Dörtyol’da yol yapım çalışmaları sürüyor.


Akçaabat’ın coğrafi alan açısından en geniş beldelerinden biri olan Dörtyol’da mahalleler arası ulaşımın sorunsuz olarak yapılması için çaba harcayan belediye mevcut yolları onarırken yeni yollar açmaktan da geri durmuyor. Dörtyol belediyesi halen 3 mahallede yol genişletme, 2 mahallede yeni yol açma ve 1 mahallede de mevcut yolun güvenliğini artırmak için istinat duvarı yapma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Çalışmaları yerinde denetleyen Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, yeni açılan yollarla beldenin Akpınar Beldesi ve Ortaalan Köyü’yle olan ulaşımını rahatlatacağını vurgulayarak, “Amacımız vatandaşların sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlamaktır.” dedi.
Çalışmaları denetlerken tarlalarında çalışmakta olan Dörtyollular ile bir müddet tarla belleyen ve belleme sonrasında kurulan yer sofrasında da onlarla birlikte yemek yiyen Cevat Birinci’nin çalışmaları vatandaşlarca da takdir edildi.
Mahalle sakinleri yapılan çalışmaları büyük bir sevinçle takip ettiklerini belirterek, “Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” diye dua ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler