Dörtyol'da Toplandılar

Dörtyol'da Toplandılar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı, yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm teşkilât birimlerini adeta teyakkuza geçirdi.

Ana kademe, kadın, gençlik, belde, köy ve mahalle birimleriyle bir süredir seri toplantılar düzenleyen AK Parti İlçe Teşkilâtının son durağı Dörtyol ve Mersin beldeleri oldu.

AK Parti Dörtyol Belde Teşkilâtı'nda Belde Başkanı Servet Çoban'ın ikramıyla karşılanan İlçe Yönetimi, Dörtyolluların gösterdikleri yoğun ilgi karşısında duydukları memnuniyeti ifade ederken burada, bir toplantı düzenleyerek seçim öncesi beldedeki son durumu değerlendirdi.

AK Parti İlçe Teşkilatı Seçim İşleri ve Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri ile Yürütme Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantıda, az bir süre kalan seçimler için hazırlıkların tamamlanması talimatını alan belde teşkilâtı yönetimi ile AK Partili üyeler, yarın yapılacak bir seçime dahi hazır olduklarını bildirdiler.

Aynı şekilde, Mersin Belde Teşkilâtı'nda da teşkilâtın nabzını tutan ve teşkilâtın seçim hazırlıklarını değerlendiren AK Parti İlçe Yönetimi, her iki beldenin olduğu gibi diğer belde teşkilatlarının da seçime tam anlamıyla hazır olduklarını tespit ederken, her zaman olduğu gibi seçimlerin tek iddialı partisinin AK Parti olduğunun açıkça görülmesi gerektiğini dile getirdiler.

 İlçe Başkanı Osman Çavuş, AK Parti iktidarında Akçaabat'ın yıldızlaşacağına herkesin inandığını belirterek, tüm teşkilat birimleriyle aylar öncesinden hazır oldukları seçimlerden mutlak zaferle çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.

Müşahit tespitinden sandık kurulu teşkiline kadar bütün hazırlıklarının köyler, beldeler ve mahallelerde tamam olduğunun altını çizen Çavuş, tam bir aday adayı rağbeti yaşanan partilerinin, Akçaabat için en iyi adayı belirleyerek halkın huzuruna çıkartacağından emin olunması gerektiğini hatırlatarak, “Akçaabatlılar aklın yolunun AK Parti olduğunu artık anladı. Bizim bütün çabamız, Akçaabat'ın AK Kadrolar elinde hizmetin en iyisini, hatta daha da ötesini elde etmesidir. Bunun için de halkımıza gösterdiğimiz kıymet çerçevesinde en iyiyi ve en doğruyu yapmak adına gayretimiz hiç durmadan devam edecektir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler