Dörtyol'a İlköğretim

Dörtyol'a İlköğretim

Dörtyol Beldesi Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği yöneticileri bugünlerde büyük bir mutluluk yaşıyorlar.


Dörtyol Beldesi Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği yöneticileri bugünlerde büyük bir mutluluk yaşıyorlar. 2005 yılında beldelerine bir okul yaptırmak için Trabzon Valiliği ile protokol imzalayan ve 5 katlı binanın karkasını yapmayı taahhüt eden dernek yöneticileri taahhütlerini yerine getirdiler.
Muzaffer Altuntaş’ın başkan, Ruşen Çavuşoğlu’nun 2. başkan, Ali Kemal Onay’ın sayman, Yılmaz Altunbaş ve Ergin Köroğlu’nun da üye olarak görev yaptığı dernek şimdi devletin payına düşen işleri yapmasını ve okulu 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hizmete açmasını bekleyecek.
Dernek Başkanı Muzaffer Altuntaş 15 derslikli okulları için katkı sağlayan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, eski Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir ve yeni Vali Nuri Okutan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü çalışanları, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve eski Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Tahsin Kalaycı, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ve Sanayi Bakanlığı eski Teşkilatlandırma Genel Müdürü Hikmet Yılmaz ile hayırseverlere teşekkür etti.
                  

                          Dernek başkanı Muzaffer Altuntaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Haberler