Dörtyol Çoban'a Emanet

Dörtyol Çoban'a Emanet

AK Parti Dörtyol Belde Başkanlığına Servet Çoban atandı. Yöneticilere Belediye Başkanı Cevat Birinci tarafından bir yemek verildi.


AK Parti Dörtyol belde başkanlığına Servet Çoban atandı. Geçen hafta yapılan atamanın ardından yeni yönetime Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci tarafından bir yemek verildi. Körfez Köfte Salonunda verilen yemeğe eski yöneticiler de katıldılar.

Yemekte bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cevat Birinci belde teşkilatımızda yapılan görev değişimi sonucunda göreve gelen Servet Çoban ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek eski ve yeni yöneticilerin bir birleri ile daha da kaynaşmasının ve tanışma ortamı oluşturmak için kendileriyle birlikte bir tanışma yemeğinde bir araya geldiklerini belirtti.

AK Parti Dörtyol Belde Başkanı Servet Çoban’da yaptığı açıklamada belediye başkanımız Cevat Birinci’ye bu nazik davetinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler