Dolmuş Minibüsüne Gasp

Dolmuş Minibüsüne Gasp

Trabzon-Akçaabat güzergahında çalışan dolmuş sürücüsü gasp edildiğini öne sürerek polise başvurdu.

 

Trabzon'da, bir dolmuş minibüs sürücüsü, yolcu olarak araca aldığı kişi tarafından güzergahı dışındaki bir semte götürülüp aracının ve parasının gasp edildiğini öne sürerek, polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Taksim Polis Merkezine müracaat eden S.S, Trabzon-Akçaabat güzergahında şoför olarak çalıştığı dolmuş minibüsle kent merkezindeki Moloz semtinde yolcu beklerken yanına gelen G.K'nin, kendisine 100 lira verdikten sonra araca başka yolcu almamasını isteyip Akçaabat'a gitmek istediğini söylediğini anlattı.

Sürücü S.S, araca aldığı bu kişiyle Akçaabat'a gitmek üzere hareket ettikten bir süre sonra Boztepe Mahallesi Çukurçayır beldesine gitmek isteyen G.K'nin elini beline doğru yöneltmesi sebebiyle silah ya da bıçağı olabileceğinden korktuğu için isteğini yerine getirdiğini söyledi.

Dolmuş minibüsü ile Boztepe'ye gittikten sonra araçtaki G.K. ile geri dönmeye başladıklarını ileri süren S.S, Boztepe Muhtarlığı önüne geldiğinde G.K'den korktuğu için aracı durdurup, araç sahibi O.Ö'yü telefonla arayıp yardım istediğini belirtti.

Bu sırada torpido üzerindeki 40 lirayı zorla alıp aracı da yakma tehdidinde bulunduğunu iddia ettiği G.K'yi, olay yerine gelen O.Ö. ile araçtan indirdiklerini belirten S.S, zanlı G.K'nin kaçarken merdivenden düşüp yaralandığını savundu.

Sürücü S.S, zorla parasını aldığı, aracını ve kendisini gasbettiği iddiasıyla G.K'den şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan G.K'nın polis merkezinde susma hakkını kullandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler