Doğanköy'e kaldırım

Doğanköy'e kaldırım

İlçemize bağlı Doğnaköy Beldesi Şehir merkezine kaldırım yapılıyor.

Akçaabat-Düzköy Karayolu’nun araç ve yaya trafiğine en elverişsiz bölümü olan Doğanköy Beldesi şehir merkezinde başlatılan yapım çalışmaları, trafiği daha güvenli bir hale getirecek.
Belde merkezi çukur bir alanda kalan ve dereyle bölünen Doğanköy’de, şehir merkezindeki köprüye inen rampada başlatılan çalışma çerçevesinde yol yaklaşık olarak 2 metre daha genişletilirken, yolun her iki kenarına da kaldırım inşa ediliyor.
Yol genişleme çalışmalarının tamamlanmasının ve kaldırımların inşasının bitmesinin ardından yakın bir zamanda parkeleme çalışmalarının başlayacağı da belirtilirken, yolun Ağustos ayı ortalarına kadar tam anlamıyla ulaşıma açılabileceği ifade edildi.
Doğru Yol Partisi’nden belediye başkanı seçilen ancak 22 Tem-muz Seçimleri öncesinde partisin-den istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçen Doğanköy Belediye Başkanı Kâzım Atmaca, hizmetlerini belirli bir program dahilinde yürüttüklerini belirterek, “Seçmenlerime verdiğim bir sözü daha tutuyor olmaktan ötürü mutluyum.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler