Doğan:"Disiplinli oynadık"

Doğan:"Disiplinli oynadık"

UEFA İntertoto Kupası 2. Tur Rövanş Maçında Arnavutluk'un Fk Vllaznia Takımını 4-0 Yenen Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ziya Doğan, 4-0 Kazandıkları Maçta Disiplinli Oynadıklarını Söyledi

İntertoto Kupası 2. tur rövanş maçında Arnavutluk'un FK Vllaznia takımını 4-0 yenen Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ziya Doğan, 4-0 kazandıkları maçta disiplinli oynadıklarını söyledi.

Doğan, FK Vllaznia karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, ilk maçtaki 6-0'lık galibiyetin kendilerini rehavete sokmaması gerektiğini belirterek, ''Her şeyden önce ciddiyetle oynamalıydık. Oyuncularım da bunu uyguladığı için mutluyum. Zaman zaman istediklerimin olmaması düşündürdüyse de genel olarak memnunum'' dedi.


Karşılaşmanın ilk yarısında 3 pozisyonları olduğunu ifade eden Doğan, ''Rakibin de direkten dönen bir topu vardı. Ömer Rıza maçın başında gol atsaydı çok daha farklı olabilirdi. Sonuçta disiplinli oynadık ve sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldık. Önemli olan bunun devamını getirmek. Bütün uğraşımız bu olacak'' diye konuştu.

Trabzonspor, FK Vllaznia takımını 2 maçta 10 gol atıp, hiç gol yemeden eledi.

İlk maçtaki 6-0'lık sonuçla Avrupa Kupaları'ndaki en farklı galibiyetini alan bordo-mavililer, bu akşamki 4-0'lık sonuçla da deplasmandaki en iyi sonucunu elde etti
Kaynak:A.A

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor