Doğan Galibiyet istiyor

Doğan Galibiyet istiyor

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan Loro Borici Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk maçta alınan 6-0'lık skorun rehavetine kapılmayacaklarını ve maçı ciddi bir şekilde oynayacaklarını söyledi.

Doğan, Loro Boriçi Stadı'ndaki antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, yarın yapılacak mücadeleyi kazanmak istediklerini belirterek, ''Çalışmalarımızı bu şekilde gerçekleştirdik. Rehavete kapılmayacağız ve yarınki maçı ciddi bir şekilde oynayacağız. Şartlar zor, saha zemini sert ama ne olursa olsun biz mücadelemizi göstereceğiz'' dedi.
FK Vllaznia maçına hazır olduklarını ancak lig için 'her şey bitti tam olarak hazırız' diyemeyeceğini ifade eden Doğan, ''Lige kadar hazır hale geleceğiz. 5-6 oyuncu buraya getirmedik. Önümüzdeki haftayı çok iyi değerlendireceğiz. Lige en iyi hazırlanmanın hesaplarını yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen Doğan, transferle ilgili bir şey söylemeyeceğini dile getirerek, şöyle konuştu:

''Bir kere bu konudaki fikirlerimi söyledim ve çekildim. Şu anda transfer düşünmüyorum. Elimdeki mevcut kadroyla devam edeceğiz. Başkan ve yönetim kapattık dedi ama yarının ne getireceği belli değil. Biz hazır olmak için çalışıyoruz.''

Takımın Gineli oyuncusu İbrahima Yattara konusunda ise Doğan, ''Yattara geldiği gün onunla bir şey konuştuk. O günden sonraki çalışmalarından memnunum. Çok hırslı ve günde iki idman yapıyor. Böyle devam ederse bize çok faydalı olacak. Kampa geç katıldığından dolayı biraz eksikliği var ama onu kısa sürede giderecek iyi bir Yattara geliyor'' dedi.
Kaynak: www.trabzonspor.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor