Diyanet-sen'de Seçim

Diyanet-sen'de Seçim

Memur-sen'e bağlı Diyanet-sen'de yapılşan seçimde Sendika’nın yeni başkanı Emin Şener oldu.

Memur Sendikaları Konefedarsyonu (Memur-Sen)’na bağlı olarak hizmet veren sendikalardan biri olan Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Akçaabat Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Ali Haydar seis seçimi kaybederken Sendika’nın yeni başkanı Emin Şener oldu.
Sendikanın Kaya İşhanı’ndaki lokalinde gerçekleştirilen genel kurula 137 kayıtlı üyeden 113’ü katıldı. Kullanılan 113 oyun 65’ini alan Emin Şener Diyanet-Sen Akçaabat Şubesi’nin yeni başkanı olurken, eski başkan Ali Haydar Seis ise 48 oyda kaldı.
Genel kurul sonrasında ilk açıklamasını gazetemize yapan Başkan Emin Şener şunları söyledi:
“Bütün üyelerimizin sendikamızı en güzel şekilde yönetebilecek vasıfta olduğunun bilinciyle hareket edeceğiz. Güçlünün değil haklının yanında olacağız. Üyelerimizin her platformda maddi ve manevi haklarının savunucusu olacağız. Her üyemizi yönetim kurulu olarak ziyaret edeceğiz. Bundan sonra sendikamızda yönetim atamayla değil seçimle oluşturulacak. Yönetim ve temsilcilikler de yine üyelerin oylarıyla belirlenecek.”
Diyanet-Sen Akçaabat Şubesi’nin yönetim kurulunda Mustafa Zorlu Mali ve Teşkilat Sekreteri, Zeki Okumuş Sekreter, Emine Abanoz Durna ile Rahmi Gedikli de işyeri temsilcisi olarak görev aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler