Diş Hekimlerine Müjde Verdi

Diş Hekimlerine Müjde Verdi

Canalioğlu, Trabzon Diş Hekimleri Odasını ziyaret etti.


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon Diş Hekimleri Odasını ziyaret etti.

Oda Başkanı Önder Taşan, kendilerini ziyaret eden milletvekili adaylarına diş hekimlerinin yaşadığı sorunları içeren birer dosya verdiklerini belirterek, "Diş hekimliği mesleğinin en önemli sorunlarından birinin diş hekimliği hizmetlerinin genel sağlık hizmetleri dışında tutulmasıdır" dedi.

Volkan Canalioğlu, CHP'nin seçim programında her kesim için çözüm önerileri bulunduğuna dikkat çekerek, "Vatandaşlarımız sadece tıbbı sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Bizim seçim programımızda yer aldığı gibi iktidara geldiğimizde diş hekimliği genel sağlık hizmetleri içinde yer alacak. Türkiye'nin sorunlarını çözecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Diş Hekimleri muayenehanelerinin ve buna bağlı olarak da laboratuvarların kapanması işsizliği daha da artırmaktadır. Biz toplum yararına olan projelerimizle sorunları çözmeye talibiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset