Diş Hastanesi Hizmette

Diş Hastanesi Hizmette

Akçaabat’ta bir süredir devam eden çalışmalar sonucu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdi.

 

Akçaabat Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi sorumlu Diş Hekimi Tufan Kerim, 9 diş hekimi ile bölge insanının hizmetinde olduklarını ve serbest diş hekimlerinde yapılabilen tüm uygulamaların kısa sürede merkezde yapacaklarını söyledi. AA muhabirine açıklamalarda bulunan Dt.Tufan Kerim “Merkezimizde her türlü hareketli protezler yapacağız. Şu an için birkaç malzeme  ihalenin sonuçlanmasını bekliyoruz. Kısa süre içerisinde serbest diş hekimlerinde yapılan tüm uygulamalar merkezimizde yapılabilecektir” dedi.

19 personel ile hizmet verdiklerini ifade eden Dt. Kerim “Merkezimizde 9 diş tabibi, 3 diş teknisyeni, 3 sekreter, ve hizmetliler ile birlikte 19 personelimiz ve 6 tam donanımlı ayrı poliklinik ve 7 modern diş koltuğu ile vatandaşlarımızın diş sorunlarını gidermek için hazırız” dedi.

Şuan için yönetim olarak Akçaabat Devlet Hastanesi’ne bağlı olduklarını belirten Dt. Tufan Kerim, “Şuan için yönetim ve ekonomik olarak hastaneye bağlı bulunuyoruz. Bu merkezin kurulmasında hastane başhekimiz ve hastane yönetiminin katkıları büyüktür. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

 

Akçaabat  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin bulunduğu binanın üst katında hizmet veriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.