DHMİ'nin Büyük Kaybı

DHMİ'nin Büyük Kaybı

Akçaabat bir değerini daha kaybetti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu milyar dolarlık ihalelerde komisyon üyeliği yapan ve çalışma hayatında doğruluktan asla taviz vermeyen DHMİ İşletme Daire Başkanı Akçaabatlı Fazlı Şal, amansız kanser hastalığına teşhis konulmasının üzerinden iki  ay gibi bir süre geçmeden dün hayata veda etmişti.
Fazlı Şal için memleketi Akçaabat Gümüşlü Köyü'nde yüzlerce kişinin katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Köy meydanını dolduran sevenleri Fazlı Şal'ın arkasından gözyaşı dökerken dudaklarından da dua eksik olmadı.
fazil-sal.jpg
Fazlı Şal'ın 18 yaşında başlayan DHMİ hayatı dün hüzünlü bir şekilde son bulurken çalışma arkadaşları da onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Başta DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal olmak üzere genel müdür yardımcıları Mehmet Ateş, Celal Özuğur, Merzifon Meydan Müdürü, Çorlu Meydan Müdürü, Antalya Havalimanı Başmüdür Osman Serdar ve Trabzon Havalimanı Başmüdürü olmak üzere çok sayıda DHMİ çalışanı da cenazeye iştirak etti.

 

 

fazil-sal3.jpg

Fazlı Şal'ın cenazesine Atatürk Havalimanı'ndan TAV Genel Müdürü Kemal Ünlü, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Müdürü Gökhan Buğday, Antalya Havalimanı ICF Genel Müdürü Ersel Göral, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, AK Parti eski ilçe Başkanı Osman Çavuş, ICF Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, ICF'in ticaretten sorumlu genel müdür yardımcısı Serhat Soğukpınar da katıldı. HAVAŞ Ankara Başmüdürü Ergün Karaoğlu'da cenazede hazır bulunanlar arasında idi.

fazil-sal1.jpg

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Orhan Birdal, Fazlı Şal'ın çok çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek "Çok zorlu işleri beraber başardık. Ani ölümü hepimizi çok üzdü. Ama yaradan onu bizden çok seviyor ki bu hayırlı ayın ilk haftasında onu yanına aldı. Bir gün hepimiz ölümü tadacağız. Biz DHMİ çalışanları olarak kendisine tüm haklarımızı helal ettik. Umarız o da bizlere hakkını helal etmiştir. Sayın bakanımız da acılarınızı paylaşıyor" dedi.

fazil-sal2.jpg

Konuşmanın ardından kılınan cenaze namazına müteakip Fazlı Şal'ın naaşı bir süre arkadaşlarının ve sevenlerinin omzunda taşınarak köy mezarlığına getirildi. Şal'ın cenazesi daha sonra dualarla defnedildi.

Kaynak:airporthaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler