Dev Projenin Önü Mü Kesiliyor?

Dev Projenin Önü Mü Kesiliyor?

Dev Projenin Önü Mü Kesiliyor?

Osmanoğulları İnşaat’ın Akçaabat Darıca’da yapmayı planladığı ve yüzde 83’ünün yeşil alan olarak çevreye uyumlu tasarlandığı yaşam - konut projesi Akçaabat Belediyesi’nin sorumsuz tavrı nedeniyle mahkemelik olacak.

Şu ana kadar buranın imar adası olması ve vasıflı haline dönüştürülmesi için 10 milyon lira harcanan ve Akçaabat’a vizyon kazandıracak olan projenin önünün kesilmeye çalışıldığı iddia ediliyor. İddiaya göre belediyede bir şehir plancısının bunu kasten yaptığı ifade ediliyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in bu konuda tavrının ne olacağı merak ediliyor.

Osmanoğulları İnşaat yetkilileri, “Akçaabat’a ve Trabzon’a büyük katkı sağlayacak ve dev projeler ile yatırımların gelmesini sağlayacak olan bu yatırımın önünün kesilmeye çalışıldığını görmek çok üzücü. Trabzonlu bir yatırımcı kendi memleketini düşünerek vizyon proje kazandırmak isterken  neden bunlar oluyor anlamış değiliz? Yapılan haksızlık ve mağduriyeti mahkemeye taşımaya hazırlanıyor” dediler.

Bir belediye başkan vekilinin oradaki arsa sahiplerine söyledikleri ise şok etkisi yarattı. “Bu proje Akçabaat’a çok fazla biz bunu buraya yaptırmayacağız” dediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler