Dev Projeler Başlıyor

Dev Projeler Başlıyor

Bu Dev Projeler Yakında Başlıyor.

 

 

Trabzon’un  en hızlı gelişen Söğütlü’ye dev firmaların ilgisi her geçen gün artıyor. Büyük firmaların birbiriyle yarıştığı Söğütlü’de neredeyse tüm araziler müteahhit firmalar tarafından alındı.  Televizyon reklamlarında görmeye alıştığımız dev projeler için il imzalar atıldı ve bazıları inşaata başladı.

hamsi-towers-sogutlu-basliyor2.jpg

 

Söğütlü’nün üst kısmanda kısa süre sonra inşasına başlanacak olan Prestij Home Residance bölgenin sosyal yapısına önemli katkılar sağlayacak. 13.5 dönüm arazi üzerine inşa edilecek olan projede dairelerin büyüklükleri 1+1 stüdyo ile 7+1 arasında değişiyor. Hakan İnşaat firması tarafından yapılacak olan binaları Huzur Mimarlık projelendirdi.

hamsi-towers-sogutlu-basliyor3.jpg

hamsi-towers-sogutlu-basliyor1.jpg

Söğütlü’nün sahil bandında ise en çok dikkat çeken proje ise Hamsi Towers ve Holiday Bay Hilton projeleri. Söğütlü Yalı mevkiinde projelendirilen ve bölgemizle özdeşleşen Hamsi şeklinde inşa edilecek olan Hamsi Towers şimdiden heyecan yarattı.

hamsi-towers-sogutlu-basliyor4.20130226160438.jpg

Yüksek konforlu binalardan bir tanesi de ALFA-T İnşaat tarafından inşa ediliyor. Söğütlü’nün denize nazır bir kısmanda inşa edilecek olan binaları KOlot Mimarlık tasarladı. 165 m2 büyüklükten başlayan binalarda ileri teknoloji kullanılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler