Dev Led Ekran Yayına Başladı

Dev Led Ekran Yayına Başladı

Akçaabat'ta dev led ekran yayın hayatına başladı. Ekran Akçaabat'ta çağdaş bir görünüm kazandırdı.

Akçaabat Belediyesi tarafından açılan ihaleyi kazanan ve ilçe merkezine dev bir ekran aracılığıyla görüntülü reklam hizmeti verecek olan dev ekranı kurma işini üstlenen Ado Medya Reklamcılık ve Yayıncılık isimli şirket, çalışmalarını tamamlayarak ekran aracılığıyla yayına başladı.

Akçaabat'ta sesini duyurmak isteyenlere farklı bir imkân sun-maya başlayan ekran, montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen test yayını da sona ererek hafta başından itibaren normal yayına başladı.

Ado Medya Reklamcılık ve Yayıncılık'tan yapılan açıklamada, Akçaabat'ta her zaman ilkleri başarmaya çalıştıkları vurgulanarak yapılan çalışma ile reklam vermek isteyenlerle reklamı duyması gerekenler arasında köprü olunduğu belirtildi. Akçaabat'ın her zaman en iyi hizmete layık olduğuna vurgu yapan yetkililer, kurdukları dev led ekran ile belirli sürelerde reklâmların sürekli değişerek yayınlanacağını, bu şekilde birçok kişi ve kuruluşun ilanlarının ve reklâmlarının halka duyurulmasına imkân sağlanacağını kaydettiler.

“Artık Akçaabat'ta bir vitrininiz var” sloganıyla yola çıkıldığı belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“12.58 metrekarelik yüz ölçümü olan ekranımız Karadeniz Bölgesi'nin en büyük 3'üncü led ekranı. Halkımıza duyuruda bulunmak isteyen tüm kişi ve kuruluşların reklam verebilecekleri bu hizmet alanında bazı resmi kuruluşların duyurularını da ücretsiz yayınlayarak, halkın bilgilendirilmesine katkı sağlanacak. Tüm özel günlerde ve bayramlarda halkımızın bayram ve özel günlerini kutlamak isteyen kişi ve kuruluşlara mesajlarını yayımlama imkânı tanıyacağız. Yaptığımız hizmet halkımıza ve ilan yayınlamak isteyen kişi ve kuruluşlara ve de ilçemize hayırlı olsun. Sadece kar etmeyi değil hizmet etmeyi de amaçlıyoruz.”

Dev led ekran 12.58 metrearelik büyüklüğü ile bölgemizin hizmetinde.

 

Led ekranın totem kısmı ve montahı TEMA Makina tarafından yapıldı.

 

Led Ekran Akçaabat'ın en yoğun olan bölgesine kuruldu.

 


Led ekran gece ve gündüz net görüntü sunuyor.

 

Ado Medya Yayıncılık Belediye İşhanı kat 1 (Tedaş Altı)  hizmet veriyor.Telefon numarası ise 0462 666 0 444

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler