Destek Olanlara Plaket

Destek Olanlara Plaket

Akçaabat Sebatspor kulübüne destek olanlara plaket verildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, ''Akçaabat Sebatspor, Cumhuriyet ile yaşıt, Trabzon sporunun bir simgesidir'' dedi.

 

Akçaabat Sebatspor Kulübü'ne destek veren iş adamlarına yönelik kulüp tesislerinde düzenlenen kokteyle, Bakan Özak'ın yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

 

Bakan Özak, yaptığı konuşmada, Akçaabat Sebatspor camiasını böyle güzel bir günde bir arada görmenin mutluluk verdiğini belirterek, ''Sporda bizim insanımız, elindekini paylaşan, 'veren el alan elden üstündür' anlayışıyla hareket eden kişilerdir'' diye konuştu.

 

Çok parası, çok malı olanın zengin olmadığını ifade eden Bakan Özak, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu zenginliği paylaşabiliyorsanız, sosyal sorumluluk alabiliyorsanız, sporu, sanatı, sağlığı destekleyebiliyorsanız zengin sayılırsınız. Bu bakımdan burada Akçaabat Sebatspor Kulübü'ne destek olan tüm arkadaşları tebrik ederim.''

 

Akçaabat Sebatspor'un çok önemli bir kulüp olduğunu da kaydeden Bakan Özak, ''Akçaabat Sebatspor, Cumhuriyet ile yaşıt, Trabzon sporunun bir simgesidir. Çok değerli sporcu, idareci ve yöneticiler yetiştirmiş bir kulübümüz. Ben de bir zamanlar bu kulüpte futbol oynadım. Bu kulüpten hem Trabzonspor hem de milli takıma sporcular yetişmiştir ve kulübün geçmişi başarılarla doludur. İnşallah bu başarıları gelecekte tekrar yaşanacaktır'' şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Akçaabat Sebatspor Kulübü'ne destekte bulunan kişilere plaket verildi. Bakan Özak'a ise Akçaabat Sebatspor'da 1968-1969 sezonunda çekilmiş, kendisinin de bulunduğu takım fotoğrafı armağan edildi.

GECENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
FOTOĞRAFLAR:Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor