Destek Gecesi Bu Akşam

Destek Gecesi Bu Akşam

Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu akşam Süleyman Restorant'ta maddi gelir amaçlı bir gece düzenleyecek

Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu akşam Süleyman Restoran’ta maddi gelir amaçlı bir gece düzenleyecek

SEBAT’A YARDIM GECESİ

Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Ethem Gören, kulübün yaşadığı maddi sıkıntıları biraz olsun hafifletmek için düzenleyecekleri geceye önde gelen işadamlarının katılmalarını beklediklerini söyledi.

Beklenen Gün Geldi
TFF İkinci Futbol Ligi 4. Klasman Grubunda mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’da Yönetim kurulu, bu akşam kulübe maddi destek sağlamak için Trabzon Süleyman Restorant’ta gece düzenleyecek. Maddi sıkıntılar nedeniyle ligde zor günler yaşayan Kırmızı-Beyazlılar, yapacakları bu gecede toplayacakları para ile biraz olsun rahat nefes almak istiyorlar. Akçaabat Genel Kaptanı Ethem Gören, kulüp ciddi bir maddi sıkıntı içerisinde olduğundan Süleyman Restorant’ta bu akşam yapacakları gecede toplayacakları para ile biraz olsun rahatlayacaklarına inandığını söyledi.

Tüm Yük Omuzlarımızda
Trabzon’un önde gelen iş adamlarının geceye katılımlarını beklediğini ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Ethem Gören, “Yapacağımız bu gecede herkesin imkanı ölçüsünde kulübe destek olmalarını bekliyoruz. Çünkü Akçaabat Sebatspor’un tüm yükü yöneticilerin üzerine kalıyor ve altından kalkamaz hale geliyoruz. Bu nedenle omuzlarımızda bulunan yükün biraz hafiflemesi için düzenleyeceğimiz gecede herkesin desteğini bekliyoruz. Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüzü yeniden ayağa kaldırmak için herkes taşın altına elini sokmalı ve gecede elinden gelen yardımı yapmalı” diye konuştu.

Bugün Başladılar
Antalya kampı dönüşü futbolculara verdikleri üç günlük iznin bugün dolduğunu da ifade eden Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Ethem Gören, “Klasman Grubu hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz. 17 Ocakta başlayacak olan lige kadar son bulabildiğimiz takımlarla hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi gidermeye çalışacağız” diye konuştu. Transfer çalışmalarına da değinen Gören, “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda orta saha oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Ancak bütçemize uygun oyuncu bulamadık. Transferin son gününe kadar bu mevkiye oyuncu almak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor