Derviş Altuntaş'ın Kaleminden

Derviş Altuntaş'ın Kaleminden

akcaabathaber.com editörü Derviş Altuntaş'ın Akçaabat Sebatspor ve Kongre üzerine kaleme aldığı köşe yazısı

Akçaabat Sebatspor’umuzun genel kurulunu yapmadan önce Asbaşkan Temel Kazancıoğlu ile bir süre sohbet ettim. Konuşmalarında şunu der gibiydi. Akçaabat Sebatspor camiasında neden kimse harekete geçip kulübe sahip çıkmıyor. Yarın kongre var ama aday yok (Ayvaz o saate henüz resmi aday değildi). Oysaki Akçaabatlı olan ve bu işe layık birçok kişi vardı. Hiç kimseden ses çıkmıyordu. Çok ısrar etmeme rağmen kendisinin başkanlığında bir yönetimin oluşmayacağını belirtiyordu. Ama bir çekincesi olduğunu da sezinledim konuşmasından. Bırakıp giderken bu kadar uğraşmalarımızı çarçur edecek birisi gelirse üzülürüz der gibiydi.

 

  Bu sabah erken saatlerde kulübe gittim. Kulübün her hizmetinde yer alan Ramazan kardeşime aday var mı acaba diye sordum. Şenol Ayvaz’ın ekibinden kulübe gelenlerin olduğunu söyledi bana. Artık Şenol Ayvaz bu yükü göğüsler diye geçti içimden

Kongrede karşılıklı sataşma olmaması ve görevi bırakan başkan Güven Hacısalihoğlu ve ekibi Sebatspor için gece gündüz çalıştıklarını belirterek yine gerekirse Sebatspor için çalışıp seçilecek yönetime destek olacaklarını beyan benim gibi birçok kişiyi memnun ettiği kanısındayım.

Kongre süresince aday olamayınca tek listeden oluşan Ayvaz yönetimi işbaşına gelmiş oldu.

Şimdi bazı Sebatsporlular’ın kıyıda köşede konuştuklarını göreceğiz. Şenol Ayvaz ve ekibi hakkında ileri geri konuşulacaktır. Buna ilkönce benim karşı çıkacağımı şimdiden belirteyim, kimsenin konuşmaya hakkı yok. Konuşacak olanlar Kongrede aday olmalıydı. Olmadınız veya olamadınız. Buna üst düzey yöneticilerde dâhildir. Yeri gelmişken Sayın Şefik Türkmen’in kongre için kulübe gelip kısa sürede ayrılığını duydum. Muhakkak önemli bir işi vardır. Yoksa başka bir şey aklımdan geçirmek istemem. Çünkü başkanın herkesten çok sebatlıdır diye biliyorum.

 

Şimdi bu yönetime destek olmamız gerekir. Onları hem denetlemek hem de destek olmak tüm Sebatlıların görevidir. Başkanı ve yönetimini sever ya da sevmezsiniz ama Sebatspor’u sevmek zorundasınız. Haaa Sebatsporlu değilim diyorsanız size lafım yok.

 

Seçim sonrası Başkan Şenol Ayvaz’a özel birkaç sorum oldu. Bu sorulara içten cevap verdiğini söyleyebilirim. Özellikle Sebatspor camiası üzerinde kötü bir imaj bıraktınız bunu silmek için çalışacak mısınız? Diye sorduğumda aynen şu ifadeyi kullandı sayın başkan “ Biz geçmişte ne yapmışsak Sebatspor için yaptık benim için Sebatspor’a kötülük eden adam imajı oluşmuş olduğu kanısında değilim. Ancak gerçekleri bilmeyenlerin böyle bir kanıya varabilirler. Biz kendimizi onlara anlatacağız. Kaymakam ve Belediye başkanından başlayarak ilçenin ileri gelenleri ziyaret edeceğiz, onlarında desteğini isteyeceğiz” dedi.

 

Evet sayın başkan konuşma sırası sende. Aday olmayanlar seni dinlemek zorunda. Bunun kaçarı göçeri yok. Başta dediğim gibi bu Sebatsporlular için geçerlidir. Başarılar Şenol  Başkan.

***********

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor