Dernekten Ziyaret

Dernekten Ziyaret

Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği yöneticileri bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkan ve yöneticileri Akçaabat Kaymakamlığına ve Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığına ziyaretlerde bulundular.
Geçen hafta yapılan kongrede başkanlığa seçilen Ömer Başaran ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’ı makamında ziyaret ettiler. Burada yapılan görüşmede Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan tarafından yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti ve yapacak oldukları çalışmalarda kendilerine tam destek vereceğini belirtti.
Dernek başkanı Ömer Başaran’ da burada yaptığı açıklamada Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’a yaptıkları ziyaretin çok önemli olduğunu ve kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirtti. Daha sonra Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığına giden Başaran ve yönetim kurulu üyeleri burada Akçaabat Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Eraslan ile makamında bir süre görüştüler. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından adliyeden ayrıldılar. Başkan Ömer Başaran ve yönetim kurulu üyeleri Akçaabat protokolü ile tanışma ziyaretlerine devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler