Dernekten Yardım Yapıldı

Dernekten Yardım Yapıldı

Trabzon Kimsesizler Derneği ve çok sayıdaki yardımsever tarafından Akçaabat’ın Akçakale Beldesi Yeniköy’de ikamet eden 5 çocuk sahibi Yılmaz ve Gülser Güneysu çiftinin artık bir evi oldu.

 

Yılmaz ve Gülser Güneysu çifti dün düzenlenen açılış töreniyle evlerinin anahtarını teslim aldılar. Açılış törenine Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halhal, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Selim Çelenk, Trabzon 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Saim Kantarcı ve çok sayıda yardımsever vatandaş katıldı.

 

 

Yardımseverler Artmalı

 

 

Burada bir konuşma yapan Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halhal, devletin kendilerine vatandaşlara ve özellikle de yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet etmesi için para verdiğini belirterek, “Biz vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Bunun için para ödüyor devlet bize. Sağ olsunlar Kimsesizler Derneği Başkanı Nuray Koç hanımefendi ve yardımseverler böyle bir güzel yardım gerçekleştirdiler.

  

 

Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütü olarak Kimsesizler Derneğinin devletimize oldukça destek olduğunu belirtmek isterim. Biz kendi bildiklerimiz dışında onlardan da yardıma muhtaç insanların kimler olduğunu öğreniyoruz ve gerekeni yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler. Güneysu ailesine hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

 

 

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Selim Çelenk ise, “Sivil Toplum Örgütleri’nin bize oldukça yardımları dokunuyor. Onlar bize söylüyor biz devletin imkanlarını gerekli yerlere götürüyoruz. İnşallah böyle yardımsever insanların sayısı artar. Devletin elini uzatmadığı yer kalmaması dileğiyle sevgiler saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

 

6 Bin Aileye Yardım

 

 

 Kimsesizler Derneği Başkanı Nuray Koç da, “Bu şevk ve heyecanla daha çok yardıma muhtaç aileye yardım edeceğiz. Derneğimiz 5 yıldır faaliyet gösteriyor. 5 yılda 6 bin aileye yardım yaptık. 2 aileye de sıfırdan ev yapılmış ve eşyaları temin edilmiştir. Emeği geçen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

  

1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Saim Kantar’ın da büyük emeği olan evin açılışının ardından, evi gezen protokol üyeleri evin oldukça güzel olduğunu söylediler.

 

Güneysu ailesi adına evin anahtarını Trabzon Kimsesizler Derneği Başkanı Nuray Koç’tan teslim alan anne Gülser Güneysu, gözyaşlarına hakim olamadı. Güneysu, “Allah sizden razı olsun. Bizi bu mağdur durumdan kurtararak ev sahibi yaptınız. Çok teşekkürler” dedi

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler