Dernek Açılışı Yapıldı

Dernek Açılışı Yapıldı

Trabzonspor Taraftarlar Derneği ‘nin Akçaabat şubesi açıldı.

 

Trabzonspor taraftarlar Derneği’nin Akçaabat şubesi gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi. Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, MHP Akçaabat Belediye Başkna Adayı Osman Karaçukur, BTP Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, Trabzonspor Taraftalar Derneği Başkanı Paşa Erbaş, Derneğin Akçaabat Şube Başkanı  Metin Değerkmenci, siyasi parti temsilciler taraftarlar ve  taraftarlar katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzonspor’un hepimizin bir değeri olduğunu ifade ederek derneğin Akçaabat’a hayırlı olmasını diledi.

Derneğin Akçaabat Şube Başkanı Metine Değermenci ise, Trabzonspor sevgisini ve taraftarın birlik içerisinde hareket etmesini sağlamak amacıyla böyle bir girişinde bulunduklarını ifade etti. Değermenci “Trabzonspor bizim her şeyimiz. Eski günlerdeki başarısı gerçekleştirebilmesi için taraftarın bilicini bir desteğine ihtiyaç vardır. Biz bu sevgi ve bilinci yaymak için derneğin Akçaabat şubesini açtık” dedi.

Açılış sonrasında Dernek yetkililer tarafından açılışa katılan Milletvekili Mustafa Cumur ve diğer siyasiler forma hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor