Derelioğlu'nun Maç Yorumu

Derelioğlu'nun Maç Yorumu

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İhsan Derelioğlu, ağır şaha şartlarına rağmen kritik bir 3 puan aldıklarını söyledi.

 Karsspor’u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İhsan  Derelioğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada,  ağır şaha şartlarına rağmen kritik bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Karspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve bunun karşılığını da iyi mücadele ederek 3 puanla aldıklarını belirterek “Karşılaşma hem bizim, hem de rakibimiz için çok kritik bir karşılaşma idi. Karşılaşmaya iyi hazırlandık ve bu çalışmanın karşılığını da saha içerisinde sporcularım üstün bir fedakarlık yaparak gösterdiler. Puan sıralamasının çok önemli olduğu bir haftada, ağır saha şartlarına rağmen sahadan mükemmel bir sonuçla ayrıldık. Karşılaşma boyunca oyun üstünlüğü bizde idi. Uzun süredir deplasmanda kazanamamanın verdiği strese rağmen sporcularım çok özverili ve güvenli bir şekilde oynadılar. Sporcularımı galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.

Haftayı Erzurumspor’un ligden düşürülmesi nedeniyle maç yapmadan geçireceklerini bu arayı çalışarak değerlendireceklerini ifade eden Derelioğlu açıklamasını şöyle tamamladı. “Önümüzdeki hafta maçımız yok Bu nedenle 15 günlük bir aramız var. Bu arayı takıma yeni katılan sporcuların daha iyi takımı tanıması için bir fırsat olarak görüyoruz. Henüz ligde hiç bir şey belli değil. O nedenle biz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor