Derelioğlu'ndan İnce Gönderme

Derelioğlu'ndan İnce Gönderme

Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu, Karspor karşısında takımı destekleyenlerin gerçek Sebatsporlular olduğunu söyledi.

TFF 2. Lig 3 Klasman Grubu’nda kendi sahasında Karsspor’u 3-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İhsan Derelioğlu, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve bir sezona bedel bir karşılaşma olduğunu söyledi.

 

Derelioğlu karşılaşma ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada “Zor maça olacağı belli idi. Bu sezon oynadığımız tüm maçalara bedel bir karşılaşma idi. Kazanmamız halinde rahatlayacağımız ancak kaybetmemiz halinde geride kalan tüm maçları bırakıp her şeye yeniden başlamamız gerekiyordu. Karşılaşma boyunca iyi oynayan taraf ve oyun üstünlüğünü elinde tutun taraf bizdik ve hakkımız olan bir skor elde ettik.  Ligin bu döneminde oynanan futboldan daha çok önemli olan iyi skor elde etmekti ve biz bunu başardık. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Takımın bugüne kadar gelmesinde futbolcular, teknik heyet ve yönetimin büyük özverisisin olduğunu ifade eden Derelioğlu, “Bu karşılaşmada da sezon boyu yapılan fedakârlıkların duygusu ile çıktık ve aldığımız bu galibiyet ile ligde önemli derecede rahatlamış olduk. Ancak lig henüz bitmedi. Bu haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Diğer karşılaşmalarda alınacak sonuçlar neticesinde ligdeki konumumuz daha da netleşmiş olacak” dedi.

 

Gerçek Akçaabat Sebatsporlular’ın takımlarına tribünlere gelerek destek verdiklerini ifade eden Derelioğlu açıklamasını şöyle tamamladı “Çok önemli bir karşılaşmada bir avuç vefakar ve cefakar taraftarı yanımızda idi. İlk karşılaşmada mağlup olduğumuzda takımı ve beni suçlayanlar karşılaşmada yoktu. Akçaabat Sebatspor’un gerçek gönül dostları bugünlerde gelerek takımlarını destekleyenlerdir. Onlara teşekkür ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor