Derelioğlu İddialı

Derelioğlu İddialı

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Kırşehirspor maçında alınan mağlubiyeti iş kazası olarak değerlendirdi

Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamayı hedefleyen Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İhsan Derelioğlu, Kırşehirspor karşısında aldıkları yenilgiyi bir ''iş kazası'' olarak değerlendirerek, futbolcularının bunu en kısa sürede telafi edeceğini söyledi. Derelioğlu iyi top oynamaya çalışan bir takım olduklarını, ancak Kırşehirspor karşısında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince duran toptan iki birde kendi bireysel hataları yüzünden bir gol yiyerek sahadan farklı mağlup ayrılan tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Bizden Çok İstediler
Kırşehirspor’un kendilerinden daha fazla mücadele ettiğini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, “Böyle maçlarda kazanmak için en az rakip kadar mücadele etmeniz gerekiyor. Biz bunu yapamadık. Kırşehirspor bizden daha fazla mücadele etti ve hak ederek kazandılar. Onları tebrik ediyorum'' diye konuştu.
Kırşehirspor mücadele gücünün yüksekliğinde, ligdeki durumunun da etkili olduğunun altını çizen Derelioğlu, “Bu galibiyetle rakibimiz yeniden kümede kalma adına umutlandı. Yaşadığımız bu bir iş kazası nedeniyle çok üzgünüz” diye konuştu.

Çankırı’ya Odaklanacağız
Kırşehirspor maçını geride bırakarak bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Çankırı Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Derelioğlu, “Bu müsabakadan üç puanla ayrılarak ligin ilk yarısını moralli bir şekilde kapatmak istiyoruz. Bunun içinde Kırşehirspor maçında aldığımız farklı mağlubiyetin moral bozukluğunu üzerimizden kısa sürede atacağız. Çünkü bu maç geride kaldı önümüzde zorlu bir Çankırı Belediyespor maçı var. Bu karşılaşmayı taraftarlarımızın desteğiyle kazanarak kendimizi affettireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor