Deniz  Yıldızı Açıldı

Deniz Yıldızı Açıldı

Deniz Yıldızı Kültür, Yardım ve Dayanışma Derneği’nin Akçaabat Şubesi’nin Helim Topal Sokak’taki yeni hizmet binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

 

Deniz Yıldızı Kültür, Yardım ve Dayanışma Derneği’nin Akçaabat Şubesi’nin Helim Topal Sokak’taki yeni hizmet binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

deniz-yildizi-kultur,-yardim-ve-dayanisma-dernegi’nin-akcaabat-subesi’nin-helim-topal-sokak’taki-yeni-hizmet-binasi-duzenlenen-bir-torenle-hizmete-acildi..jpg

deniz-yildizi-kultur,-yardim-ve-dayanisma-dernegi’nin-akcaabat-subesi’nin-helim-topal-sokak’taki-yeni-hizmet-binasi-duzenlenen-bir-torenle-hizmete-acildi..20130513101228.jpg

deniz-yildizi-kultur,-yardim-ve-dayanisma-dernegi’nin-akcaabat-subesi’nin-helim-topal-sokak’taki-yeni-hizmet-binasi-duzenlenen-bir-torenle-hizmete-acildi.1.jpg

Açılış törenine Ankara Milletvekilleri Prof. Dr. Emrullah İşler ve Tülay Selamoğlu’nun yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem ve Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Söğütlü belediye Başkanı Metin Gedikli, Emniyet Müdürü Yahya Aslan, Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek sorumlularından Yaşar Bankoğlu’nun yanı sıra Milletvekilleri İşler ve Selamoğlu’nun da birer konuşma yaptıkları törenle açılan yeni hizmet binası modern donanımıyla beğeni topladı.

Semerkand Yayınları’nın bir satış standının da bulunduğu lokalin açılışında katılımcılara ikramda bulunulurken “Peygamberim” isimli bir de kitap hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler