Demokrasi Şehitleri Anıldı

Demokrasi Şehitleri Anıldı

17 Şubat Anadolu Lisesi “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” düzenledi.

17 Şubat Anadolu Lisesi “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” düzenledi.

17 Şubat Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen programa; Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı Cevat Birinci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Can ve Hüseyin Demirci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Oto Galericiler Dernek Başkanı Necati İsak ile bazı okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda, Akçaabat İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Furkan Şahinbaş Kur’an-ı kerim okudu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan okul müdürü Abdullah Gülay, “Türk tarihine baktığımızda diğer darbeler amacına ulaştığı halde, ilk kez 15 Temmuz’daki Fethullahçı Terör Örgütü kalkışması, FETÖ darbe girişimi hedefine ulaşamamıştır. Eğer başarılı olmuş olsalardı bu darbe, Türk devletine Türk milletine bir daha geri dönüşü mümkün olmayacak, tamiri imkânsız hasarlar bırakan belki de son darbe olacaktı. Temennimiz o dur ki bundan böyle darbeci zihniyet Türk halkından gerekli dersi almıştır, bir daha benzer hareketlere kalkışmayacaktır” dedi.

akcaabat-004.jpg

kaynak:akcaabatpostasi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler