Demir'e Ait Kan İzleri Bulundu

Demir'e Ait Kan İzleri Bulundu

Akçaabat’ta Kayıp Kişiye Ait Kan İzleri Bulundu.


Akçaabat’ta 1.5 ay önce evinden ayrıldıktan sonra dönmeyen 52 yaşındaki Süleyman Demir'e ait olduğu belirlenen kan izi, cinayet olasılığını güçlendirdi. Jandarma Demir'in aile fertlerini gözaltına aldı.

Akçaabat'ın Uçarsu Köyü'nde 13 Ağustos'ta yaptığı bir telefon görüşmesi ardından evinden ayrılan ve dönmeyen 6 çocuk babası Süleyman Demir'in yakınları bulunması için jandarmadan yardım istedi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ihbar üzerine Süleyman Demir'i bulabilmek için köy ve çevresinde inceleme yaptı. Jandarma eve yakın bir yerde kan izlerine rastladı. Ekipler, buradan aldıkları kan örneklerini incelemek üzere laboratuvara gönderdi.

Laboratuvarda incelenen kan izlerinin Demir'e ait olduğunun tespit edilmesinin ardından jandarma köyde oturan Süleyman Demir'in eşi Ü.D. ile çocukları 30 yaşındaki H.D., 11 yaşındaki D.D. ve 5 yaşındaki F.D. ve oğlunun evlenmek üzere olduğu Pınar Ç.'yi gözaltına aldı. Jandarma, Demir'in ailesine ait köydeki evlerde de arama başlattı ve incelemek üzere çok sayıda eşyaya da el koydu. Demir'in bir cinayete kurban gidip gitmediği sorgulamaların ardından netlik kazacak.

Süleyman Demir'in amcasının oğlu Temel Demir, akrabasının cinayete kurban gittiğini iddia ederek, "Bulunan kan izleri birileri tarafından öldürüldüğünü gösteriyor. Bu olayla ilgili jandarmaya şüphelendiğimiz kişilerle ilgili bilgiler vermiştik. Boğuşma sonucu öldürüldüğünü düşünüyorum. Öldürüp, cesedi ortadan kaldırmış olabilirler" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler