Demeli: Yanlış Anlaşılma Var

Demeli: Yanlış Anlaşılma Var

Demeli'den Bayram'ın sözlerine açıklama

MHP’li Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram’ın, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar’a yönelik eleştirilerine İl Başkanı Demeli’den de bir açıklama geldi. Konuyla ilgili konuşan Demeli, “Bir sorun yok, yanlış anlaşılma var” diyerek, bu yanlış anlaşılmayı da çözeceğini belirtti.


Geçtiğimiz hafta MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıda, MHP’li belediye başkanlarından Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli ve Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan’ın yer alırken, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram’ın yer almaması dikkat çekmişti. Bayram kahvaltıdan birkaç gün sonra sert açıklamalarda bulunarak, kendisinin partinin organizasyonlara davet edilmediğini iddia etmişti.

Konu hakkında Günebakış Gazetesi'nden Berkant Parlak'a konuşan İl Başkanı Demeli ise, “Bizim camiamızda küskünlük, dargınlık olmaz” diye konuştu.
Demeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ben iki arkadaşımla da görüştüm. Onların hepsini bir araya toplayacağım. Bizim camiamızda küskünlük, dargınlık olmaz. Bu konuyu birlikte çözeceğiz. Bu konu hakkında da bir yanlış anlaşılma olabilir. Her camiada, her ailede böyle sıkıntılar olabilir ama biz bu sorunu anlayarak çözeceğiz. Tek taraflı dinlemek bizi rahatsız eder. Ben bir sorun olduğuna inanmıyorum. Ben kendi araların bir yanlış anlama olabileceğini düşünüyorum. Alişan Başkan, Miraç Başkan her ikisi de bizim için bir değerdir. İkisi de yıllardır bu davaya hizmet etmiş arkadaşlarımdır. Ben oturup her iki arkadaşımın da aynı doğrultuda hareket etmesini sağlayacağım. Ben yanlış anlaşılma vardır diyorum ve bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıracağım. İl başkanı olarak bana düşen görev de budur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset