Delegeleri seçtiler

Delegeleri seçtiler

Memur-Sen’e bağlı olarak hizmet veren sendikalardan biri olan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Akçaabat Temsilciliği’nin kongresi yapıldı.

Memur Sendikaları konfederasyonu (Memur-Sen)’e bağlı olarak hizmet veren sendikalardan biri olan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Akçaabat Temsilciliği’nin kongresi yapıldı. 28 Eylül’de ilçe genelindeki tüm okullarda üyelerin katılımıyla okul temsilcilerini seçen sendika, 7 Ekim’de de tüm üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda yeni yönetim kurulu ile il delegelerini belirledi.
Eğitim Bir-Sen Akçaabat İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu’na seçilen isimler ve görevleri şöyle:
Başkan: Kemal Kocaman, İlçe Sekreteri: Salim Günaydın, Mali Sekreter: Alaattin Kudu, Teşkilatlanma Sekreteri: Hacı İsmail bayram, Basın Yayın Sekreteri: İdris Demirel, Eğitim Sekreteri: Çetin Zaim, Sosyal İşler Sekreteri: Hamit Cebeci.
Eğitim Bir-Sen’in Trabzon 11 Kasım 2007 tarihinde yapılacak Trabzon İl Kongresi’nde oy kullanacak olan Akçaabat delegeleri ise şunlar:
Muammer Demir, Süleyman Gerigelmez, Emin Süer, Osman Kamber, Fatma Zehra Aydın, Yusuf Bayram, Bekir Boğoçlu, Mustafa Yılmaz, İsmail Şahin, Çetin Zaim, Ahmet Kadı Kadıoğlu, Hüseyin hot, Vicdan Demirel, Hacı İsmail Bayram, Ahmet Çalış, Salim Günaydın, Şuayıp Kara, Hüseyin Eyüpoğlu, Kemal Kocaman, Nuri Kamçı ve İdris Demirel.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler